Belægning Kolding

Vil du gerne have lagt nye fliser eller sten? Så skal det naturligvis gøres således at arealet er jævnt og driftssikkert at bevæge sig rundt på, blandt andet hvis der er tale om ny belægning på din indkørsel, terrasse eller en anden belægning med fliser eller beton. Uanset om arealet er til tunge køretøjer eller kunder til fods, leverer vi et stykke kvalitetsarbejde der samtidig får de grønne områder til at tage sig endnu bedre ud.

Står du overfor en opgave, der indebærer at der skal lægges nye fliser eller en anden form for belægningsarbejde, tilbyder vi dig gerne en professionel løsning. Med vores hjælp og erfaring kan du være sikker på, at alle dine udendørsarealer samlet kommer til at tage sig godt ud – både når det kommer til fliser eller andet belægning, og i forening med andre udendørsarealer som plæner eller haver.

Hos Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder vi ikke bare ejendomsservice til vores mange kunder. De opgaver som vi løser spænder vidt, hvad enten der er tale om indendørs eller udendørs ydelser, både i Kolding og området omkring.

Ring og få et uforpligtende tilbud: Tlf. 21 20 04 13

Hvad indebærer belægningsarbejde?

Hos Sønderjysk Ejendomsservice i Kolding er vores erfarne medarbejdere eksperter i belægningsarbejde der passer til jeres behov. Om der er tale om almindelige herregårdssten eller betonfliser 60x60, er vi klar til at løfte opgaven. Der er flere forskellige steps i det meste belægningsarbejde. Det kan blandt andet være at du har gamle fliser der skal fjernes først, underlag der skal klargøres og udglattes, samt andre steps der er nødvendige for at vi kan lægge nye fliser, granit-skærver, grus, beton eller andet underlag i indkørslen, på gangstien eller terrassen.

Vores brolægger sikrer høj kvalitet i hele processen, så du trygt kan overlade dit projekt i Kolding og omegn til os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på belægning af ny indkørsel, terrasse eller noget helt tredje i Kolding og området omkring. Vi vil altid gerne give vores bud på hvordan opgaven bedst kan løses, så du får det bedste resultat. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for mere information om hvilke opgaver, indendørs som udendørs, vi kan løse for dig eller hvis du har brug for vejledning til hvad vi kan gøre for dig. Ønsker du at vide mere om priser på en opgave, kan du kontakte os og beskrive dit projekt, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud, der er tilrettelagt netop din opgave. Jo bedre du beskriver opgaven, des bedre kan vi give dig en pris.

Andre services

Hos Sønderjysk Ejendomsservice i Kolding tilbyder vi også en lang række andre services, indendørs som udendørs. Blandt andet kan vi fungere som anlægsgartner eller tilbyde vedligehold af udendørs områder, haveanlæg, plæner og lignende. Dette gælder også faste aftaler om hækkeklipning, beplantning, snerydning og meget andet.

Derudover tilbyder vi også indendørs services. For eksempel hjælper vi gerne med rengøring af kontorer og mødelokaler, viceværtservice, tømrerarbejde og meget andet. Du kan altså benytte Sønderjysk Ejendomsservice til langt de fleste praktiske opgaver i din virksomhed eller bolig, således at du ved vi kender bygningen godt og så du får ensartet behandling med masser af erfaring både indendørs og udendørs.

Eksempler på kunder

Relaterede services

Rengøring Kolding

Viceværtservice / Pedelservice

Montage af kontormøbler

Tømrer i Kolding