Graffiti fjernelse

Er der blevet malet graffiti nær din ejendom eller din virksomhed, er der ingen grund til at fortvivle. Det kan fjernes med professionel hjælp.

Hos Sønderjysk Ejendomsservice hjælper vi med jævne mellemrum kunder med graffiti fjernelse. Selvom graffiti kan være malet nok så pænt set fra et kunstnerisk perspektiv, så ser det bare ikke særligt præsentabelt ud i forretningsregi.

Vi har de rette midler til at fjerne graffiti, så du igen kan få dine rene neutrale mure tilbage.

Få fjernet graffitien uden at gøre skade på overfladen

Hvis du har en facade eller en overflade som er blevet udsat for graffiti, er det en fordel at få en professionel til at stå for graffitifjernelsen.

Hvis man ikke benytter de rigtige metoder, og i rette tid, kan det ende med at skade den overflade det sidder på. Jo længere tid det får lov til at stå, jo større sandsynlighed er der for at der er andre der ønsker at give sig i kast med at male det eksisterende graffiti over, og på den måde bliver arbejdet der skal udføres også mere omfangsrigt, og derfor kan det også blive dyrere at fjerne, fordi der er mere maling på samme område, som skal fjernes.

Det kræver både den rigtige kemi, og de rigtige maskiner at få fjernet graffitien effektivt, og derfor er det også noget der kan være en større opgave at skulle stå med selv. Her tilbyder vi professionel graffiti fjernelse, hvor vi har god erfaring med at hjælpe kunder med at få graffiti på deres vægge og overflader fjernet, så de igen kan blive ensfarvede, uden at overfladen har taget skade.

Få graffitien fjernet - Uanset størrelse

Om det er et stort eller et småt område der er blevet ramt af uønsket "dekorering", så står vi klar til at hjælpe med at få fjernet graffitien, så du igen har en ren og pæn overflade. Naturligvis vil et stort område som er dækket af graffiti altid tage længere tid at få fjernet, men det giver et bedre indtryk for såvel jeres medarbejdere som jeres kunder, at der ikke er malet graffiti på forskellige vægge eller overflader. Som tidligere nævnt er det også vigtigt at man ikke venter for længe med at få det fjernet, da der kan være en vis sandsynlighed for at det enten bliver dækket af yderligere graffiti, men der kan også være en sandsynlighed for at det "breder sig", og på den måde vil det blive dyrere at få fjernet, fordi man ikke får foretaget graffiti fjernelse hurtigst muligt.

Ring og få et uforpligtende tilbud: tlf. 21 20 04 13

Eksempler på kunder

Relaterede services

Rengøring Kolding

Viceværtservice / Pedelservice

Montage af kontormøbler

Tømrer i Kolding