Hækkeklipning Kolding

Hækken er det første man lægger mærke til hvis den ikke er klippet! Så hos Sønderjysk Ejendomsservice vi tilbyder hækkeklipning i Kolding og området omkring, så hækken ikke stjæler billedet fra din virksomhed eller forening – kun på den gode måde.

Hækken gror både i bredden og højden, så det er vigtigt den bliver rigtig trimmet og plejet.

Har du en hæk, som du gerne vil have professionel hjælp til at få klippet? Så er hjælpen lige her. Hos Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder vi ejendomsservice og en lang række ydelser inden for vedligehold af grønne områder. På denne side kan du læse mere om hvorfor det er vigtigt at din hæk vedligeholdes, og hvordan vi ellers kan hjælpe dig.

Ring og få et uforpligtende tilbud: tlf. 21 20 04 13

Når du kontakter os, så fortæl gerne lidt om hækken I ønsker klippet. Det kan være hække-type, længde, højde og ønsker om nedskæringen. Det gør det lettere for os at vurdere omfang og pris. Det kan også være relevant for os at tage ud og kigge på hækken før opgaven. 

Hvorfor skal din hæk vedligeholdes? 

Hvorfor kan du ikke bare lade hækken vokse vildt? Først og fremmest fordi hækken er noget af det første man ser, når man kommer til din forening eller virksomhed, og der er bare noget helt specielt over en skarp-klippet hæk. Det ser professionelt ud, og er det perfekte førstegangsindtryk af jer.  

Derudover er det en måde at vedligeholde hækken på, og sørge for at den forbliver tæt og sund. Vi ved hvornår hækken har bedst af at blive klippet, så du undgår tomme områder på hækken, og blot kan nyde det skarpe udseende. 

Få et uforpligtende tilbud på hækklipning

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få et uforpligtende tilbud. Vi stræber efter at kombinere god service, høj kvalitet og en god pris. Du kan kontakte os her.  

Når vi planlægger vores besøg hos dig, gør vi vores bedste for at skræddersy opgaven, så den passer perfekt til jeres behov, lige meget om der er tale om en enkelt opgave eller en fast aftale. Det betyder at din hæk, græsplæne eller buskads altid kommer til at stå skarpt. 

Andre services

Hos Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder vi en lang række af andre services og opgaveløsning både indendørs og udendørs, både i Kolding men også hele området omkring. Nedenfor kan du læse mere om nogle af dem. Du er også altid velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan løse din unikke opgave. Du er også altid velkommen til at tage et kig på vores referencer - vi er meget stolte af vores samarbejder, og glæder os også til at løse din opgave - om det så er hækkeklipning i Kolding, en tømreropgave eller noget helt tredje. 

Beplantning og græsslåning

Vi tilbyder også både hjælp til beplantning af grønne områder og græsslåning, sammen med regelmæssig hækklipning. Vi kan tage os af opgaver som beskæring, beplantning og øvrigt vedligehold af dine udendørsarealer. Vi har selvfølgelig alle de nødvendige maskiner, så du kan få et flot resultat. Vi synes det er vigtigt at dine udendørsområder står skarpt, så jeres virksomhed eller ejendom kan tage sig godt ud - det er vigtigt for jeres brand og derfor gør vi os altid meget umage og tilpasser opgaven efter jeres behov. 

Rensning af tagrender 

Hos Sønderjysk Ejendomsservice hjælper vi også gerne med rensning af tagrender, både hos private og i erhvervsbygninger.

Tilstoppede tagrender og nedløbsrør samt sivebrønde er både til gene og kan give større skader på jeres ejendom. Især i perioder med meget regn oplever mange virksomheder og husejere forskellige vand- og fugtskader på vægge, i kældre og på taget på grund af overfyldte tagrender der løber over.

Når vi renser dine tagrender, starter vi med at fjerne diverse skidt og snavs i selve tagrenden og nedløbsrør. Det kan for eksempel være jord, blade og små grene der stopper det hele til. Vi sikrer også at der ikke er brud nogle steder på tagrenden. 

Vi kan sagtens løse flere opgaver per besøg, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på alle jeres opgaver. 

Snerydning 

Vi kan selvfølgelig også hjælpe når hækkeklipning er uden for sæson - Vi tilbyder også snerydning hos din virksomhed. Det kan være farligt hvis sideveje, fortove og parkeringspladser fyldt med sne, så kom det i forkøbet ved at lave en aftale med os, så kommer vi og fjerner sne og is, så dine medarbejdere trygt kan bevæge sig rundt i virksomheden og området omkring. Vi tilbyder derfor alle erhverv snerydning. Vi tilbyder både fast rydning af sne og enkelte ydelser. Vi tilpasser vores opgave til jeres behov, så vi er sikre på at I får fjernet sneen alle de nødvendige steder.

 

Eksempler på kunder

Relaterede services

Rengøring Kolding

Viceværtservice / Pedelservice

Montage af kontormøbler

Tømrer i Kolding