Rengøring Kolding

 

Rengøring af kontorer og erhverv

Hos Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder vi rengøring af kontor og erhverv, blandt mange andre services. Læs mere om hvilke services vi tilbyder dig og din virksomhed nedenfor.

Du kan også se nogle af vores andre services, hvis du ønsker dette. Vi løser gerne opgaver over hele Syd- og Sønderjylland, og vi har før løst opgaver i blandt andet Aabenraa og Tønder kommune. Nederst på siden findes nogle af vores referencer, der blandt andet viser stor variation i miljøer. Vi kan gøre langt de fleste kontorer og erhverv rent, herunder uddannelsesinstitutioner.

Vores passionerede medarbejdere brænder for at løse lige præcis din opgave, og har stor erfaring med professionel rengøring og god service, så du kan fokusere på at passe dit arbejde.

Erhvervsrengøring for din virksomhed

Mangler i erhvervsrengøring, til jeres kontor eller butik? Det hjælper vi jer gerne med. I bruger måske det meste af dagen på kontor eller i en butik, hvor et rent miljø betyder meget for jeres arbejdsgang.

Vi tilbyder derfor kontor rengøring i højeste kvalitet, samt til en overkommelig pris. Vi har kun professionelle rengøringsfolk, og vi kan derfor garantere en høj kvalitet af rengøringen. Kvalitetsrengøring kan vi nu tilbyde, til virksomheder og kontorer i alle størrelser.

Vi ordner alt fra støvsugning til rengøring af toiletter m.m. ved rengøring af kontor. Vi har samtidig priser på forskellige niveauer, så alle kan være med.

Ring og få et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv: tlf. 21 20 04 13

Priser på erhvervsrengøring

Prisen afhænger at kontorets størrelse, samt hvad du ønsker rengjort fra gang til gang. Derfor er det lettest at finde den rigtige pris hvis du kontakter os, og fortæller lidt mere om området og hvilke opgaver du ønsker løst. Derefter kan vi komme med et uforpligtende tilbud på rengøring i din virksomhed eller på kontoret. Hvis du mangler anden information eller har spørgsmål, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på nummeret ovenfor, eller udfylde kontaktformularen i højre side af skærmen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud på erhvervsrengøring i Kolding, Fredericia, Middelfart og området omkring.

Andre services

Vi tilbyder også mange andre services til private og virksomheder i Kolding og området omkring. Foruden rengøring i Kolding tilbyder vi blandt andet viceværtservice og pedelservice, montage af kontormøbler i forbindelse med indflytning eller omrokering, vedligeholdelse af haveanlæg og meget andet. Nedenfor kan du kort læse mere om nogle af disse. Du kan også tage et kig på alle vores udendørs services eller indendørs services. Det kan være vi skal lave en samlet aftale om dine forskellige opgaver.

Vicevært- og pedelservice

Vi tilbyder service i forbindelse med vicevært-og pedelopgaver i boligforeninger og erhverv, for eksempel på uddannelsesinstitutioner. Her kan vi blandt andet klare tømrer- og reparationsopgaver. Derudover kan vi tage os af generelle vedligeholdelsesopgaver, for eksempel hækkeklipning, fejning og havearbejde. Find mere information om vicevært- og pedelservice her: Viceværtsservice.

Montage af kontormøbler

Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder også montage af kontormøbler og andet kontorinventar. Dette er en service hvor vi for eksempel samler borde og færdigmonterer stole, samt samler skillevægge og lignende. Dette foregår i tæt samarbejde med jeres virksomhed, så I er sikre på at få lige det resultat som I ønsker. Vi aftaler sammen et tidspunkt, så vi kan arbejde uden at forstyrre jeres medarbejdere.

Rensning af tagrender

Hos Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder vi også udendørs service, for eksempel rensning af tagrender omkring din virksomhed eller erhvervsområde. Her sørges der for at dine tagrender er rene og fri for blade og lignende, så man er sikker på at disse ikke går i stykker og derfor skal skiftes ud, eller at det ender med at forårsage skader på bygningen eller lignende.

Eksempler på kunder

Relaterede services

Rengøring Kolding

Viceværtservice / Pedelservice

Montage af kontormøbler

Tømrer i Kolding