Snerydning

Når sneen falder tungt og bliver liggende, kan det være en farlig færd, at komme fra bilen og indenfor igen. Vi tilbyder derfor alle erhverv snerydning, så i kan sikre alle jeres medarbejdere samt forbigående deres sikkerhed, når sneen falder.

Vi tilbyder både fast rydning af sne og enkelte snerydningsydelser. Vi tilpasser os kundens ønsker, og ikke ét job bliver gjort halvhjertet. Vi kender til alle de farer, der er forbundet med sne og is. Derfor garanterer vi også, at arbejdet altid bliver gjort 100% til en overkommelig pris.

Tilbud der passer til dine behov

Vi sørger for at tilpasse løsningen til jeres behov og ønsker, så vi er sikre på, at i får lige det i har brug for. Om det udelukkende er snerydning, eller om det også er saltning i har brug for, så kan vi sørge for enten det ene eller det andet, eller begge dele, alt efter hvad i har brug for. Så skal du både bruge snerydning og saltning, eller kun det ene eller andet, så kan vi med sikkerhed hjælpe jer.

Ikke nok med at det kan være et problem for jeres medarbejdere, kan det også være et problem for forbipasserende, hvor det derfor også er ekstra vigtigt at få ryddet sneen, så der ikke er nogen der kommer til skade på grund af sneen, eller ikke kan komme frem.

Om du kun skal bruge os til en enkelt opgave, eller om du skal bruge en fast aftale, kan vi sørge for begge dele. Få lige præcis det i har behov for indenfor snerydning og saltning, så i er sikre på at der er styr på omgivelserne omkring jeres kontor/bygninger.

Skal vi være jeres vedligeholdelsespartner? Ring 21 20 04 13 og få et tilbud på snerydning!

Eksempler på kunder

Relaterede services

Rengøring Kolding

Viceværtservice / Pedelservice

Montage af kontormøbler

Tømrer i Kolding