Rensning af tagrender

Hos Sønderjysk Ejendomsservice tager vi os gerne rensning af tagrender i erhvervsbygninger og hos private.

Tilstoppede tagrender, nedløbsrør og sivebrønde kan blive en rigtig dyr affære, hvis uheldet er ude. Hvert år oplever rigtige mange virksomheder, foreninger og husejere vandskader på tage, vægge og kældre. Vi foretager rensning og efterfølgende rengøring, ligesom vi tilbyder et årligt eftersyn, der på den måde kan spare penge til reparationer der kunne være undgået.

Vi løser en lang række af praktiske opgaver for vores kunder, og den ejendomsservice som vi tilbyder, indebærer en bred vifte af opgaver. Har du behov for hjælp til at få renset dine tagrender, er det også en opgave, som vi sagtens kan løfte.

Vi har hjulpet mange kunder med deres tagrender, og vi tilbyder dig til hver en tid en fair og rimelig pris. Kontakt os i højre side af skærmen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe til os. Vi kan arbejde i flere meters højde, og jo mere information du kan give os om opgaven, des mere præcist et tilbud kan vi give dig. Det er derfor en fordel, hvis du har bygningens højde noteret når du kontakter os.

Hvorfor skal dine tagrender renses?

Det er vigtigt at dine tagrender renses og rengøres med jævne mellemrum. Mange husejere og erhvervsejendomme oplever overfyldte tagrender, og dette kan føre til flere forskellige udfordringer. Først og fremmest kan manglende tagrenderensning føre til at vandet spilder ud over kanten tilfældige steder og driver ned af muren. Dette kan give alger og mos på murværket, og det kan også give frostskader på både tag, sokkel og murværk. En anden ulempe er den øgede vægt der samler sig i tagrenden. Dette giver tagrender og nedløbsrør en forkortet levetid, og de har lettere ved at få brud i samlingerne. Dette kan give samlinger af vand rundt omkring på grunden, for eksempel på fortovet eller ved soklen.

Hvordan renses dine tagrender?

Rensning af tagrender hos Sønderjysk Ejendomsservice foregår ved at vi først og fremmest renser tagrender og nedløbsrør for skidt og snavs som grene, blade og jord. Derefter sørger vi for at der er ren passage hele vejen igennem, og sikrer at der ikke er brud nogen steder på tagrenderne. Derefter rengøres tagrenderne grundigt, så chancen for at der opstår nye forstoppelser mindskes. Det anbefales dog at du holder øje med tagrenderne, og at de renses med jævne mellemrum. Vi laver gerne en fast aftale med jeres virksomhed eller boligforening, så I aldrig skal opleve de ulemper der følger med tilstoppede tagrender.

Har du spørgsmål? Ring og få et uforpligtende tilbud: tlf. 21 20 04 13

Andre services

Hos Sønderjysk Ejendomsservice tilbyder vi en lang række af forskellige services både udendørs og indendørs. Dette betyder at vi har stor ekspertise indenfor ejendomsservice, både når det kommer til reparations- og tømreropgaver, rengøring, montage af kontorinventar, beplantning, vedligeholdelse af grønne områder og haveanlæg og meget andet. Du kan læse mere om vores indendørs services her, og udendørs services her.

Hvis du har brug for flere forskellige services, eller måske en årlig eller månedlig aftale, så kontakt os endelig, så laver vi en unik aftale til dig og din virksomhed.

Vedligeholdelse af haveanlæg og grønne områder

Søger du hjælp til vedligeholdelse af haveanlæg og grønne områder? Hos Sønderjysk Ejendomsservice løser vi gerne diverse opgaver i boligforeningen eller virksomhedens grønne områder eller haveanlæg. Her kan vi blandt andet tage os af græsslåning, beskæring og generelt vedligehold af områderne. Hvis du gerne vil vide mere, kan du læse med på vores sider for vedligeholdelse af haveanlæg og grønne områder.

Viceværtservice

Viceværtservice er også tilgængeligt for erhverv, butikker og boligforeninger. Med denne service tager vores dygtige medarbejdere sig af at feje, vedligeholde og reparere, så der altid er præsentabelt for kunder og beboere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på indendørs og udendørs viceværtservice.

Bekæmpelse af muldvarpe

Vi kan også tage os af bekæmpelse af muldvarpe. Muldvarpene ødelægger desværre flotte græsplæner, og derfor hjælper vi virksomheder, boligforeninger og private med at bekæmpe dem, så din plæne kan stå så flot som den fortjener. 

Rengøring af kontorer og erhverv

Gør plads i din arbejdsdag til opgaver som ikke involverer rengøring af lokaler osv. så du kan fokusere på det der er med til at sørge for mad på bordet, så at sige. Vi har professionelle rengøringsfolk, som gør at du er sikker på at kvaliteten af rengøringen altid er i top. Læs mere her: rengøring Kolding

Eksempler på kunder

Relaterede services

Rengøring Kolding

Viceværtservice / Pedelservice

Montage af kontormøbler

Tømrer i Kolding